2023 Image Skincare Roadshow
2023 Image Skincare Roadshow
Vítame Vás vo svete najrýchlejšie sa rozvíjajúcej značky pleťovej kozmetiky. Vítame Vás v najlepšom vzdelávacom systéme na trhu, s najlepšími svetovými školiteľmi. Vítame Vás medzi takými prípravkami, ktoré skutočne zmenia pleť Vašich klientov. Vítame Vás vo svete verných klientov a zvýšeného predaja.

Podmienkou úspešného salónu je kvalitná kozmetika a odborné znalosti. Ak máte oboje, výsledky sú zaručené. Pridajte sa medzi prvými na Slovensku k rodine IMAGE, spoznajte najinovačnejšiu značku profesionálnej pleťovej kozmetiky, rozšírte si svoje odborné znalosti a staňte sa certifikovanou odborníčkou. Podmienkou úspešného salónu je kvalitná kozmetika a odborné znalosti. Ak máte oboje, výsledky sú zaručené.

S radosťou Vás pozývame na náš IMAGE Skincare Road Show, ktorého stredobodom budú profesionálne prípravky, peelingy a ošetrenia IMAGE Skincare.

Komu odporúčame?
✓ novým partnerom IMAGE
✓ budúcim partnerom IMAGE
✓ komukoľvek, kto by rád zvýšil retailové predaje produktov a ošetrení

Účasť na podujatí je zadarmo, ale je podmienená registráciou, ktorú môžete uskutočniť prostredníctvom nižšie uvedeného kontaktu.
anita.m@imageskincare.sk

Cena školenia: Zadarmo
Uzávierka prihlášok: 2023-09-18 23:11:00
Naša webová stránka používa počas svojej prevádzky súbory cookies tretích strán, aby sme vám poskytli tú najlepšiu užívateľskú skúsenosť. Podrobnosti... Povoľujem